Vabilo na prednovoletno čajanko

Dragi mentorji in mentorice Knjigobub,

vabimo vas na srečanje ob dišečem čaju v petek, 16. decembra 2011 od 16. ure do 18.ure v čajanki KavaČaj Slamič, Kersnikova 1, Ljubljana.

Srečanje je namenjeno druženju in spoznavanju in pa predstavitvi načrtov za naprej, povezanih s programom Knjigobube, LIF in WMD.

Mnogi ste izrazili željo po bolj aktivnem sodelovanju v okviru mednarodnih povezav in širitvi programa tako v okviru Slovenije kot tudi v drugih državah.

Program srečanja:

 • strokovna predstavitev novosti oz. metode WMD, ki je osnova programoma Knjigobube in LIF
 • predstavitev mednarodne iniciative All of Europe Reads to Kids in možnosti sodelovanja na mednarodni ravni (vključno s Slovenijo): trenerstvo, publikacije, mentorstvo mentorjem itd.
 • oblikovanje strokovne in intervizijske skupine, ki bo delovala v Sloveniji
 • možnost sodelovanja v okviru mednarodnih raziskav in razvoja programa
 • druženje.

Prosimo vas, da nam potrdite svojo udeležbo po elektronski pošti (info@knjigobube.si) najkasneje do četrtka, 15. decembra do 14. ure.

Topel predpraznični pozdrav,

Margareta Dolinšek Bubnič

P.S.: Udeležba na čajanki je brezplačna! Povabite tudi kolegice in kolege ter izkoristite petkov večer za potep po prednovoletni Ljubljani. Potrebna pa je predhodna prijava, saj je število mest omejeno!

Kako do Slamiča: Parkirate v GH Kozolec (Bavarski dvor) in greste potem med stavbami na Kersnikovo in nasproti Študentske organizacije je v hiši z lepo belo fasado Slamič.

Posted in Novice
2 comments on “Vabilo na prednovoletno čajanko
 1. mihelca says:

  Zelo lepo povabilo, vendar tako pozno. Nemogoče se ga je udeležiti, saj prihajamo z različnih koncev Slovenije in v tako kratkem času je nemogoče najti varstvo za otroke.
  Žal mi je, saj potem težko sodeluješ v čemerkoli kar te veseli. Upam, da Štajerci ne bomo padli skozi zaradi razdalje. Sicer pa, v Mariboru imamo tudi dobre čajnice, bi se morda sestali kdaj tudi kje pri nas?

  Uživajte, veliko dobrih idej in novih izkušenj vam želim.

 2. Saša says:

  Hvala za povabilo. V domačem kraju sodelujem v dveh pevskih zborih in moj praznični (ali pa nori) december je na koledarju čisto popisan, vsak dan imam kakšno obveznost. Pa ob naslednji priložnosti. SREČNO!!!
  Saša A. Pisek, Lesce

Pusti odziv