Kaj menijo o Knjigobubah v vrtcu Postojna?

V ponedeljek, 14.05.2007, je bila v Kulturnem domu Postojna slavnostna podelitev knjižnih nagrad izžrebancem, ki so sodelovali v vseslovenskem projektu KNJIGOBUBA za šolsko leto 2006/2007, založbe EPTA iz Ljubljane.
Program “Knjigobube” poteka že 11 let, na prireditvi pa je bila prisotna tudi pobudnica programa dr.Margareta Bubnič Dolinšek, ki je podelila knjižne nagrade in priznanja.

Starši otrok skupine »MRAVLJICE« Vrtca Postojna pod mentorstvom vzgojiteljice Vlaste Brecelj Črnič so nagrajence in ostale prisotne prijetno presenetili s predstavo »NEKOČ JE ŽIVELA BELA ROŽA« po knjigi Cvete Pacovske Said.

Program je povezoval in popestril ČAROVNIK GREGA, zbrane pa je nagovoril tudi župan Jernej Verbič. Knjiga je potovanje. Zavedajmo se pomena teh potovanj. Pomagajmo odkrivati skrivnosti domišljije našim otrokom in pustimo se zapeljati čaru domišljijskega sveta tudi mi, ki smo nekoliko starejši. O tem, kako priljubljena je knjiga pri otrocih, je kazalo tudi dejstvo, da je bila dvorana polna do zadnjega kotička.

[VIR]
Posted in Knjigobube, Mentorji, Novice, Starši

Pusti odziv